Модел: Roll Top Backpack ''Urban Drop''
Наличност: Не е наличен
199.00 лв.

Без да се впускаме в подробни обяснения, това е раницата която ви е еднакво нужна в града, планината и на път!

Изработена е от водоустойчив Канвас и Естествена кожа. Незаменимия джоб за лаптоп отново присъства но този път върху него сме поставили още един малък джоб за лични вещи.  Отвън има два карго джоба които се затварят с YKK тик-так копчета. Поставили сме и YKK цип за бърз достъп когато искате да изкарате нещо малко от раницата си. Обърнете внимание и на двата колана върху външните джобове. Необходими са ви когато нямате място в раницата, а искате да си приберете якето.Спокойно можете да го хванете с тях или пък да си закачите пикник одеалото например. В средата на раницата има дръжка която лесно я превръща в сак. а в края на дръжката сме поставили метален U-ring на който благодарение на карабинер можете да закачите каквото си поискате.

Прерамките са изработени от кожа и се регулират като в по голямата си част са широки 5 см. за по-голям комфорт.

В действителност размера на раницата отговаря на ежедневните ви нужди като спокойно в нея може да съберете 15.6 " лаптоп, връхна дреха, документи,зарядни и т.н. Размера и се регулира благодарение на навиващия се край. Така че може да изкарате и цял  уикенд с нея.


Размери:

- Широчина 30 см.

-Височина 40 см.

-Дълбочина 10 см.


Презрамки:

- Широчина 5 см

- Дължина 90 см.


Инструкции за пране:

Всички наши продукти са изработени от натурални материи и затова с времето започват да изменят цвета си и да изсветляват. Всеки един продукт от суров деним е възможно да оцвети по светлите материи.

Препоръчваме пране на ръка или в пералня до 30 градуса. Колкото по-рядко се перат толкова по-автентичен вид придобиват.

Детайлите от натурална кожа потъмняват!!!

Детайлите от кожа е добре да се третират със специална вакса за кожа!!!

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение