Модел: Waxed Canvas and Genuine Leather "Chuck" Apron
Наличност: В наличност
149.00 лв.

Опции

Тази невероятна престилка изработена от промазан канвас и италианска естествена кожа е доказателството за отдадеността ни към занаятчийството.

Изработена е така че да ви служи по най-добрия начин без значение с какво се занимавате. Ще бъдете винаги чисти и предпазени благодарение на висококачествените материали с които работим. На разположение имате два големи странични джоба и два кожени,а в същото време сме добавили и два малки в които можете да поставите химикалка или пинсета.

За наистина най-висока функционалност и комфорт сме изработили презрамките от естествена кожа като се пресичат на гърба. Същевременно те могат да се регулират и напълно да се разкачат благодарение на копчетата YKK. 

И не на последно място сме добавили гайка за хавлия за да може всичко да ви е на една ръка разстояние, буквално.

Така че Бармани, Баристи, Бръснари, Готвачи, Механици и т.н не се притеснявайте има достатъчно място за инструментите ви.

Всички рискови зони са подсилени с YKK рапиди.


Изработваме този модел само при предварителна поръчка, като времето и за ушиване е от 3 до 4 седмици. Предлагаме и поставяне на персонално лого, което се поставя с тик-так копчета и може да му бъде сменяна позицията по всяко време.


Дължина: 80 см.

Широчина 67 см.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение