Защита на личните данни

Mental Syndicate е регистриран като администратор на лични данни. С приемането на настоящите общи условия Ползвателят дава безсрочното си изрично и безусловно съгласие до евентуалната му изрична писмена отмяна, предоставените от него лични данни да бъдат събирани, съхранявани, обработвани и използвани от Mental Syndicate и упълномощени от него трети лица за целите на коректното изпълнение на договора за продажба от разстояние и доставка на поръчаната стока, за бизнес анализи с цел подобряване на услугите, предоставяни от Mental Syndicate, за маркетингови и рекламни цели и анализи на Mental Syndicate, за предоставяне на информация относно маркетингови кампании, промоции и томболи, организирани от Mental Syndicate, както и за всякакви други цели, разрешени от закона.

Личните данни, които Mental Syndicate събира задължително от клиентите си, във връзка с обработване и доставка на поръчките им, са посочени във формуляра за регистрация и в Кошницата при поръчка.

Предоставянето на личните данни е напълно доброволно от страна на клиента и той може по всяко време да получи информация за използването и обработването на личните му данни, както и да поиска профилът му, съдържащ личните данни, да бъде заличен, като за целта е необходимо да изпрати писмено искане до office@mentalsyndicate.com

Mental Syndicate не предоставя личните данни на потребителите си на трети лица, извън изрично упоменатите по-горе случаи и предвидените в закона такива, и предприема всички необходими мерки за тяхната защита.

Как да платя?

Можете да направите поръчка и да получите доставката си с наложен платеж или да направите плащането директно чрез банков превод. Използвайте уникалния идентификационен номер на поръчката като основание за плащане. Поръчката няма да бъде изпратена преди получаването на превод по нашата сметка.

Доставка и връщане?

Доставка до офис на Еконт или до посочен адрес до всяка точка на България. Доставката се извършва до 3 работни дни и е за сметка на клиента според тарифите на Еконт. Връщане до 14 дни от получаване на стоката.

  • Персонализирани продукти не се връщат или заменят (продукти, на които е поставено лого, име и/или са изработени по изискване на клиента)

При връщане на продукта, доставката е за сметка на купувача.

Обслужване на клиенти?

За поръчки или запитвания ще се радваме да се свържете с нас!