Защита на личните данни

Mentalsyndicate е регистриран като администратор на лични данни. С приемането на настоящите общи условия ползвателят дава безсрочното си изрично и безусловно съгласие, до евентуалната му изрична писмена отмяна, предоставените от него лични данни да бъдат събирани, съхранявани, обработвани и използвани от Mentalsyndicate и упълномощени от него трети лица за целите на коректното изпълнение на договора за продажба от разстояние и доставка на поръчаната стока, за бизнес анализи с цел подобряване на услугите, предоставяни от Mentalsyndicate, за маркетингови и рекламни цели и анализи на Mentalsyndicate, за предоставяне на информация относно маркетингови кампании, промоции и томболи, организирани от Mentalsyndicate, както и за всякакви други цели, разрешени от закона.

Личните данни, които Mentalsyndicate събира задължително от клиентите си, във връзка с обработване и доставка на поръчките им, са посочени във формуляра за регистрация и в Кошницата при поръчка.

Предоставянето на личните данни е напълно доброволно от страна на клиента и той може по всяко време да получи информация за използването и обработването на личните му данни, както и да поиска профилът му, съдържащ личните данни, да бъде заличен, като за целта е необходимо да изпрати писмено искане до office@mentalsyndicate.com

Mentalsyndicate не предоставя личните данни на потребителите си на трети лица, извън изрично упоменатите по-горе случаи и предвидените в закона такива, и предприема всички необходими мерки за тяхната защита.

Как да платя?

Можете да направите поръчка и да получите доставката си с наложен платеж, или да направете плащането директно в банковата си сметка. Използвайте уникалния идентификационен номер на поръчката като основание за плащане. Поръчката няма да бъде изпратена преди получаването на превод по нашата сметка..

Доставка и връщане?

Доставка до офис на Еконт или до посочен адрес до всяка точка на България. Доставката се извършва до 3 работни дни и е за сметка на клиента според тарифите на Еконт. Връщане до 14 дни от получаване на стоката.

При връщане на продукта, доставката е за сметка на купувача.

Обслужване на клиенти?

За поръчки или запитвания можете бързо да се свържете с нас. Ще получите както персонално отношение, така и добри цени, ако решите вашият екип да носи нашата визия.